Tervetuloa sisustamaan makrameella!

BAIMII pitää kesälomaa 25.6.-2.7.2021, jolloin lähetysten toimitus viivästyy. Kiitos ymmärryksestä. Toivotamme mukavaa kesää kaikille asiakkaillemme! 

Makramee on nyt supersuosittu ja sisustustrendit huomioivat makrameen kodin joka huoneessa. 

Meillä suurin osa töistä on tilaustuotteita, mutta kannattaa kurkistaa myös heti valmiina olevat tuotteita.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat oman uniikin työn. Tilaustöiden kohdalla sovimme asiakkaan kanssa toimitusajat erikseen. Huomioithan, että kaikki työt ovat 100% käsityötä, joten niissä on aina hieman eroavaisuuksia. Jokainen työ on uniikki.

Ilmainen toimitus kaikkiin yli 70 €:n tilauksiin Suomessa. 

Makrameeseinävaate Zahara

Zahara on rento ja boheemi seinävaate, joka luo rauhallista tunnelmaa maanläheisillä väreillään. Tämä kaunokainen on kooltaan 36cm leveä ja 53cm korkea, oksan ollessa 46cm pitkä.  Ehdota omaa värimaailmaasi, jos nämä sävyt eivät säväytä!

45,00 €

Makrameeseinävaate Blue Lagoon

Pieni sininen suloisuus Blue Lagoon on pienempi ja sinisempi versio makrameeseinävaate Mayasta . Työssä on käytetty Baimiin omaa kierrätettyä puuvillaa. Oksa on 28cm pitkä ja korkeutta työllä on n. 44cm korkeimmasta kohdasta. Leveyttä itse työllä on noin 26cm. Kerro väritoiveiseesi niin tehdään Sinulle oma uniikki seinävaate. 

39,00 €

Makrameekorvakorut Royal-tasselit, MINI

Näillä upeilla, silkkisen pehmeillä ja juhlallisen kiiltävillä tasselikorvakoruilla viimeistelet niin työ-, arki- kuin juhla-asun. Metalliosat ovat nikkeli- ja lyijyvapaata metalliseosta. Kaikki koot löytyvät samoissa väreissä.  MINI on noin 4cm pitkä + koukku.  Vaihtoehtoina myös koot MIDI ja MAXI.

12,90 €

Makrameekorvakorut Royal-tasselit, MIDI

Näillä upeilla, silkkisen pehmeillä ja juhlallisen kiiltävillä tasselikorvakoruilla viimeistelet niin työ-, arki- kuin juhla-asun. Metalliosat ovat nikkeli- ja lyijyvapaata metalliseosta. Kaikki koot löytyvät samoissa väreissä.  MIDI on noin 5,5cm pitkä + koukku. Vaihtoehtoina myös koot MINI ja MAXI . 

14,90 €

Makrameekorvakorut Royal-tasselit, MAXI

Näillä upeilla, silkkisen pehmeillä ja juhlallisen kiiltävillä tasselikorvakoruilla viimeistelet niin työ-, arki- kuin juhla-asun. Metalliosat ovat nikkeli- ja lyijyvapaata metalliseosta. Kaikki koot löytyvät samoissa väreissä.  MAXI pituus on noin 9cm + koukku.  Vaihtoehtoina myös koot MINI ja MIDI . 

19,90 €

Makrameeseinävaate Inka

Kaunis Inka on nyt saatavilla myös mustana. Klassisen selkeät linjat kuvioinnissa sekä kauniisti kihartuvat hapsut ovat täydellinen kokonaisuus. Kokoa tällä upealla seinävaatteella on 100cm x 100 cm, joten tällä täytät isommankin tilan.  Pyöröriman pituus on 110cm. Kysy värivaihtoehtoja.

159,00 €

Makrameeseinävaate Lacey

Makrameeseinävaate Lacey on upea näky ja varma katseenvangitsija. Luonnonvalkoisen ja pellavan sävyt luovat pehmeän yhdistelmän tuoden sopivasti esiin molempien parhaat puolet.  Kokoa tällä seinävaatteella on 100cm x 105cm, pyöröriman ollessa 110cm leveä. Lacey on 100%:sesti suomalaista suunnittelua ja käsityötä sekä se on valmistettu kierrätyspuuvillasta. 

159,00 €

Makrameeseinävaate Naava

Kaunis Naava on valmistettu Baimiin omasta, kierrätetystä makrameelangasta. Kahden värin yhdestelmä toimii hyvin ja tämä sopiikin niin tummaan kuin vaaleaan sisustukseen.  Seinävaatteen koko on 55x55cm, oksan pituus n. 70cm. 

69,00 €

Makrameeamppeli Dorian

Muhkeasta 8mm paksusta makramee punoskuteesta solmittu riippuamppeli Dorian on simppeli, mutta kaunis. Tämän amppelin malliin sopii lähes ruukku kuin ruukku niin muotoon kuin kokoon katsomatta.

15,90 €

Makrameeamppeli Betty

Pirteän pinkki Betty piristää päivääsi iloisuudellaan! Tämä on rohkean ihmisen sisustusväri, joka pirskahtelee pirteyttä niin kuin Betty.  Korkeus 85cm + häntä 15cm. 

15,90 €

Makrameeamppeli Dafne

Yksinkertainen on kaunista! Selkeistä linjoista pitävälle simppeli Dafne sopii loistavasti. Dafne on tehty kierrätyspuuvillasta ja on n. 85cm pitkä + häntä 15cm. Kysy lempiväriäsi, jos sitä ei valikoimastamme löydy.  

15,90 €

    Suosi suomalaista käsityötä :)