Tervetuloa sisustamaan makrameella!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat oman uniikin työn. Tilaustöiden kohdalla sovimme asiakkaan kanssa toimitusajat erikseen. Huomioithan, että kaikki työt ovat 100% käsityötä, joten niissä on aina hieman eroavaisuuksia. Jokainen työ on uniikki.

Ilmainen toimitus kaikkiin yli 80 €:n tilauksiin Suomessa. 

Makramee Enkeli Lucia

Kaunis Lucia. Korkeutta tällä kaunottarella on n. 20cm.  Valitse joko ihana Lucia tai siipiään levittelevä Cassiel . Nämä ovat myös ihana parivaljakko ripustaa vaikka molemmat ikkunaan. 

19,90 €

Makramee Enkeli Cassiel

Hempeä Cassiel-enkeli. Korkeutta tällä kaunottarella on n. 20cm. Valitse joko ihana Lucia tai siipiään levittelevä Cassiel. Nämä ovat myös ihana parivaljakko ripustaa vaikka molemmat ikkunaan. 

19,90 €

Makrameeamppeli Halaus

Kuin lämmin Halaus on tämä ihanuus <3 Sopii niin amppeliksi kuin vaikka pikkutavaroille säilytyskoriksi.  Ideaali ruukkukoko amppeliin on korkeudeltaan ja yläosan halkaisijaltaan 10cm oleva ruukku. Jos olet vailla isompaa, niin  laita viestiä :) Voit myös esittää väritoiveita.  Amppelin korkeus on n. 21cm + 5cm häntä.

24,90 €

Vanamo Makrameekorvakorut

Vanamo-korvakorut ovat kauniin simppelit ja kuitenkin näyttävät katseenvangitsijat.  Metalliosat ovat nikkeli- ja lyijyvapaata metalliseosta. Korvakorut ovat n. 8 cm pitkät.  Kysy värivaihtoehtoja :) Vaihtoehtoja voit katsella Baimiin omista kierrätyslangoista. 

21,90 €

Makrameeamppeli Dorian

Muhkeasta 8mm paksusta makramee punoskuteesta solmittu riippuamppeli Dorian on simppeli, mutta kaunis. Tämän amppelin malliin sopii lähes ruukku kuin ruukku niin muotoon kuin kokoon katsomatta. Amppelin kokonaiskorkeus on n. 100cm.

9,54 € 15,90 €

Makrameeamppeli Annu

Herkkä Annu-amppeli on valmistettu 80% kierrätyspuuvillasta. Amppeliin sopii 10-15cm ruukku.  Kokonaiskorkeus n. 85 cm. Kysy värivaihtoehtoja. Tiesitkö, että tämän mallin voit valmistaa myös itse! Tarjolla on joko pdf-ohje tai tarvikepaketti, johon sisältyy kaikki tarvittava valmiiksi leikattuine lankoineen.

15,90 €

Makrameeamppeli Dafne

Yksinkertainen on kaunista! Selkeistä linjoista pitävälle simppeli Dafne sopii loistavasti. Dafne on tehty kierrätyspuuvillasta ja on n. 85cm pitkä + häntä 15cm. Kysy lempiväriäsi, jos sitä ei valikoimastamme löydy.  

15,90 €

Makrameeamppeli Kauno

Todella kaunis kolmen amppelin seinäamppeli luonnonoksassa tai pyörörimassa. Tilaustyöt ovat 100%:sta käsityötä, joten ne ovat aina uniikkeja.  Leveys 70 cm, korkeus 85 cm + hännät n. 20 cm. Huom. Kuvan amppeli on myyty.

99,00 €

Makrameeamppeli Huurre

Huurre on todella kaunis seinäamppeli, joka on valmistettu kierrätyspuuvillasta. Kokoa Huurteella on n. 85cm + 15cm häntä. Amppeli on n. 25-30cm leveä.  Valitse väri valikosta tai ehdota omaa suosikkiasi. 

Alkaen 34,90 €

Makrameeamppeli Teresa

Kauniille viherkasville arvoisensa amppeli! Teresa seinäamppeli on tehty kierrätyspuuvillasta. Ehdota lempiväriäsi, jos sitä ei valikoimasta löydy :) Korkeus: n. 85cm + häntä 15cm Leveys: n. 25cm.

34,90 €

Makrameekorvakorut Royal-tasselit, MINI

Näillä upeilla, silkkisen pehmeillä ja juhlallisen kiiltävillä tasselikorvakoruilla viimeistelet niin työ-, arki- kuin juhla-asun. Metalliosat ovat nikkeli- ja lyijyvapaata metalliseosta. Kaikki koot löytyvät samoissa väreissä.  MINI on noin 4cm pitkä + koukku.  Vaihtoehtoina myös koot MIDI ja MAXI.

12,90 €

Makrameekorvakorut Royal-tasselit, MIDI

Näillä upeilla, silkkisen pehmeillä ja juhlallisen kiiltävillä tasselikorvakoruilla viimeistelet niin työ-, arki- kuin juhla-asun. Metalliosat ovat nikkeli- ja lyijyvapaata metalliseosta. Kaikki koot löytyvät samoissa väreissä.  MIDI on noin 5,5cm pitkä + koukku. Vaihtoehtoina myös koot MINI ja MAXI . 

14,90 €

    Suosi suomalaista käsityötä :)