Tervetuloa käsitöiden maailmaan!

Upeita makrameelankoja ja tarvikkeita käsitöihin. Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita valikoimaamme, joten tutustu tarjontaamme. 

Ilmainen toimitus kaikkiin yli 80 €:n tilauksiin Suomessa. 

Makramee rengas

Valkoinen metallirengas unisieppareihin, lampunvarjostimiin, mandaloihin, kransseihin. Vain mielikuvituksesi on rajana :) Tällä hetkellä valikoimassa ovat koot Ø 18cm, Ø 20cm, Ø 25cm, Ø 30cm, Ø 35cm sekä Ø40cm. Tutustu valikoimaan!

Alkaen 3,50 €

Makramee vanerirengas

Vanerista leikattu rengas esim. unisieppareihin. Vanerin paksuus on 3mm ja leveys 10mm. Valikoimastamme löytyy halkaisijaltaan 100-360 mm renkaita.  Uutuutena myös supersöpöt makrameepilvet ja -tähdet , käy kurkkaamassa!

Alkaen 1,85 €

Makrameekeppi

Heti valmis makrameekeppi (Ø 18 mm) pituuksilla n. 20 cm, 30 cm, 40 cm ja 50 cm.  Mäntykeppi on heti valmis makrameeseinävaatteellesi, mutta voit myös käsitellä sen haluamallasi tavalla. Huomaa, että kepeissä voi olla sävy- ja värieroja. 

Alkaen 2,95 €

Makramee puuhelmi

Puiset helmet askarteluun, makramee -amppeleihin, seinävaatteisiin, mitä vain keksitkin. Puuhelmillä lisäät näyttävyyttä töihisi. Tutustu valikoimaan! Puuhelmiä on halkaisijaltaan 20 mm 10kpl:tta ja halkaisijaltaan 30mm 5 kpl:tta.

3,10 €

Kurkisakset 9-11,5cm

Aivan ihanat kurkisakset käsitöihin. Pitkän ja kapean terän ansiosta näillä onnistuu vaativampikin leikkaaminen.  Saatavilla kahta kokoa, 9cm ja 11,5cm. 

Alkaen 8,95 €

Ompelijansakset

Näistä ei enää mene näppärämmäksi! Todella kompaktin kokoiset sakset kapealla terällä. Saksien kokonaispituus 8,5cm ja 9,0cm. 

Alkaen 6,95 €

Baimiin makrameelahjakortti verkkokauppaan

Anna lahjakortti ystävälle tai rakkaalle! Lahjakortilla annat lahjan saajalle vapauden valita mitä hän itse haluaa verkkokaupastamme. Valitse sopiva summa valikosta ja lahja on muutamaa klikkausta vaille valmis.  Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää yhdessä tai useammassa erässä. Lahjakortti lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Alkaen 20,00 €