Rakkaudesta käsitöihin

Käsityöt ovat aina olleet sydäntä lähellä ja minulla onkin lähes aina ollut jokin projekti meneillään. Milloin se on ollut villasukat, milloin puutyö, milloin jotain ommeltavaa. Innostun hetkessä ja olen aina valmis uusiin haasteisiin. 

Ensimmäisen makrameetyön näin ystäväni luona ja ihastelin sen yksinkertaista kauneutta. Meni kuitenkin vielä pitkä aika ensimmäisen oman makrameeni tekemiseen. Se jäi kuitenkin mieleeni ja aina silloin tällöin mietin paikkaa kotona, mihin sellaisen tekisin. 

Kesällä 2019 minulla oli lopulta aikaa tehdä ensimmäinen makrameeni.

Tammikuussa 2020 perustin oman profiilin Baimiibymelle Instagramissa ja sivun Facebookissa. Julkaisin kuvia epäsäännöllisen säännöllisesti ja ajatus omasta yrityksestä, edes sivutoimisesti, muhi koko ajan vain voimakkaampana mielessäni. Niin kauan kuin muistan, on oman yrityksen perustaminen ollut haaveeni. Kuitenkin siellä innostuksen taustalla häälyi pelko siitä ettei mikään onnistukaan. Onneksi sain tukea ja kannustusta ja uskalsin jatkaa päämäärääni kohti.

Helmikuussa 2020 päätin, että on aika toimia. Perustin toiminimen ja sitä tietä nyt edetään joka päivä uutta oppien. Olen varma siitä, että tämä tie antaa minulle arvokasta oppia elämään ja ennen kaikkea valtavasti uusia kokemuksia!

<3

-Salla-


Kannata pienyrittäjää!

Seuraa somessa;

Facebook
Instagram

Tykkää, jaa, kommentoi! Niin tuet pienyrittäjää <3

Kiitos! :D